Blackshark Oyun Telefonunun İlk Tanıtım Görseli Geldi

Xiaomi'nin Blackshark Oyun telefonu için yayınlanan ilk tanıtım görseli, yuvarlatılmış köşeleri ortaya çıkardı.

Oyun meraklıları için özel olarak geliştirilen Blackshark akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi edinmek için sabırsızlanıyoruz. Blackshark, ilk nesil Razer oyun telefonu ile rekabet edebilmek için oyun odaklı bir akıllı telefon sunmayı planlayan Xiaomi destekli bir şirket. 

Akıllı telefon, şimdiye kadar birkaç defa Benchmark testlerinde ortaya çıktı ve Çin başkenti Pekin'de 13 Nisan tarihinde düzenlenecek bir tanıtım etkinliği için davetiyeler gönderilmeye başladı. Blackshark akıllı telefon hakkında,ortaya çıkan en son bilgi, Razer Phone telefonun kaba yapısına kıyasla daha ince çizgilere sahip, ön çerçeveyi çevreleyen yuvarlatılmış köşeleri gösteren bir tanıtım görseli üzerinden geldi. 

Akıllı telefonun paylaşılan tanıtım görselinden sadece sağ tarafı gösteriliyor ve burada da sadece güç tuşu bulunuyor. Bu nedenle ses tuşlarının akıllı telefonun sol tarafında olacağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte, birçok Çin merkezli akıllı telefon üreticisinin güç ve ses tuşlarını aynı tarafa koyduğunu biliyoruz. Tanıtım görseli, "Rekabet etmek için doğdu" anlamında bir açıklama ile geldi. Bu da oyun odaklı geliştirilen telefonun iddiasını ortaya koyuyor. 

Akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 6GB veya 8GB RAM'e sahip olduğu ve tüm oyunlar için yeterli olacak 256GB dahili depolama alanı ile birlikte geleceği belirtiliyor. Telefonun ayrıca 120Hz yenileme hızına ve HDR desteğine,sahip bir ekranla birlikte gelmesi bekleniyor. Bunun dışında, cihazın donanımı ile ilgili çok fazla ayrıntı bilinmiyor ve tüm detaylarına 13 Nisan'daki etkinlikte ortaya çıkması bekleniyor. 

Whatsapp