Blackberry'nin Mercury Kod Adlı Akıllı Telefonu Geekbench Üzerinde Göründü

Artık akıllı telefon üretmeyeceğini açıklayan Blackberry'nin Yeni bir akıllı telefonu benchmark sitesi üzerinde görüldü. Mercury Kod adlı BBB100-1 Geekbench'te ortaya çıktı.

Kanada merkezli akıllı telefon üreticisi Blackberry, bir süre önce aldığı kararla artık kendi tesislerinde akıllı telefon üretimi yapmayacağını duyurmuştu. Daha sonra gelen bilgilerde ise şirketin, Çin merkezli üretici TCL Alcatel grubu ile üretim anlaması yaptığı duyurulmuştu. Üçüncü parti üreticilerle yoluna devam eden Blackberry'den yeni bir akıllı telefon daha yakın zamanda gün yüzüne çıkabilir. 

Üreticilerin geliştirdikleri akıllı telefonları test ettikleri benchmark sitesi Geekbench üzerinden gelen bilgilere göre Blackberry, Mercury kod adı verilen yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.  Blackberry'nin bir sonraki akıllı telefonu olması beklenen yeni bir cihaz Geekbench veritabanında ortaya çıktı. BBB100-1 model numarası taşıyan cihazın oda segmentte güçlü donanım özellikleri ile geleceği tahmin ediliyor. 

Geekbench üzerinden gelen bilgilerde Blackberry BBB100-1 akıllı telefonun bazı önemli özellikleri de ortaya çıktı. Buna göre  octa-core Snapdragon 625 yonga altina sahip olması beklenen Mercury kod adlı yeni Blackberry akıllı telefon, 3GB da RAM tarafından desteklenecek. 

Blackberry BBB100-1 Bilinen Özellikleri: 

  • Model Numarası: Blackberry BBB100-1 
  • Kod Adı: Mercury 
  • İşlemci: Octa-core Snapdragon 625 yonga seti 
  • Bellek: 3GB RAM 

Blackberry'nin Mercury kod adlı yeni akıllı telefonu BBB100-1 hakkında şimdilik bilinenler bu kadarla sınırlı. Önümüzdeki günlerde daha fazla bilginin internet ortamında yer alacağını tahmin ettiğimiz Blackberry'nin Yeni akıllı telefonunun ne zaman resmiyete kavuşacağız ise şimdilik bilinmiyor. 

Whatsapp