Blackberry Priv'in fiyatında indirime gidildi

Blackberry Priv, Ağustos sonuna kadar ABD ve Avrupa'da indirimli olarak satın alınabilecek...

Geçtiğimiz dönemde özellikle de sunduğu fiziksel QWERTY klavye içeren akıllı telefon modelleri ile adından söz ettiren Blackberry, ne yazık ki akıllı telefon pazarında kötü sonuçlar almaya başlamış ve devamlı olarak küçülme eğilimine girmişti. Firma çareyi ise Google'ın geliştirdiği Android mobil işletim sistemine geçmekte buldu.

Blackberry geçtiğimiz sene ilk Android modelini sundu. Bu akıllı telefon Blackberry Priv adı ile gelirken, donanım özellikleri ile üst seviyede yerini almıştı. Özellikle iki yanı kavisli ekranı ve kayar kızaklı QWERTY klavyesi dikkatleri üzerine çekti.

Kısa bir süre önce Blackberry, Android işletim sistemine sahip ikinci akıllı telefonu Blackberry DTEC50'yi resmi olarak duyurdu. Bu cihaz farklı ülkelerde satışa sunulmaya başlanırken, şimdi de Blackberry Priv için indirim haberi geldi.

Gelen bilgilere göre Blackberry Priv, hem Amerika Birleşik Devletleri'nde hem de Avrupa'da indirimli fiyatla kısa süreliğine satışta. İndirim 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak.

Blackberry Priv ABD fiyatı şu anda 499$ seviyesine inmiş durumda. Bu cihazın satış fiyatı daha önce 649$ olarak listeleniyordu. İndirim ShopBlackBerry üzerinden geçerli. Ayrıca Kanada'da da CAD 650 olarak satın alınabiliyor.

Blackberry Priv, 5.4" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 808 yonga seti, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 18MP arka kamera, 2,2MP ön kamera gibi özellikler içeriyor.

Whatsapp