Blackberry Priv akıllı telefon kısa süreliğine indirimde

Kanadalı Blackberry, Android üst seviye cihazının fiyatında ilgi çekici indirime gitti

Kanadalı Blackberry geçtiğimiz sene ilk Androidli modeli Blackberry Priv'i satışa sunmuştu. ABD, Kanada ve daha bir çok ülkede satışta olan cihazüst seviye donanım özellikleri ile gelirken, fiyat olarak daüst seviyeden pazara girmişti.

Amerika Birleşik Devletleri'nde satış rakamlarını arttırmayı planlayan Blackberry, cihazı için dikkat çekici bir indirim gerçekleştirdi. 699$ fiyat etiketi ile daha önce satışta olan akıllı telefon şu anda 449$ olarak satın alınabiliyor. 

DailySteals üzerinden gelen bu indirim fırsatı sadece 4 gün boyunca geçerli ve 200$ indirim ile teknoloji meraklılarının bu fırsata ilgi göstereceğini tahmin ediyoruz.

Blackberry Priv akıllı telefon kayark kızak mekanzimaya sahip QWERTY klavye ile geliyor ancak yine de ince yapısı ile dikkat çekiyor.

5.4" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğü sahip iki yanı kavisli dokunmatik ekran içeren akıllı telefonun sistem belleği 3GB olarak belirlenirken, dahili veri kapasitesi de 32GB olarak yer alıyor.

Qualcomm'un altı çekirdekli işlemcili Snapdragon 808 yonga setinden güç alan cihazın arka yüzünde 18MP OiS destekli kamera bulunuyor ve ön kamerası da 2.2MP olarak konumlandırılmış. Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon çok yakında Android 6.0 Marshmallow güncellemesine de kavuşacak.

Whatsapp