Blackberry KEYone Yeni Bir Güncelleme Aldı

Kanadalı Blackberry şirketi piyasadaki üst seviye cihazlarından Blackberry KEYone için Android 8.0 öncesinde yeni bir güncelleme yayınladı.

BlackBerry KEY2 geçtiğimiz haftalarda KEYone modeline kıyasla Snapdragon 660 işlemcisi ve çeşitli iyileştirmeler ile resmi olarak duyurulmuştu. KEY2, % 20 daha büyük olan fiziksel QWERTY klavye ve KEYone'da bulunan 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına karşılık 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile çok daha iyi bir model olarak tanıtılmıştı.

Blackberry KEY2 modelinin henüz hangi pazarlarda hangi fiyat etiketi ile çıkacağı kesinleşmiş değil. Ülkemizde Blackberry KEYone modelinin 2500 Türk Lirası civarında satışta olduğunu düşünürsek Blackberry KEY2 modelinin de en azından 3000 Türk Lirası civarında ülkemizde satışa çıkacağını söyleyebiliriz.

Kullanıcılardan gelen raporlara göre BlackBery KEYone, "ABA676" adlı bir güncelleme almaya başlamış durumda. 17 MB boyuta sahip olan bu güncellemenin Android Oreo güncellemesine bir hazırlık olduğu belirtiliyor. Bazı KEYone kullanıcıları güncellemeyi kurmaya çalışırken telefonlarında bir hata mesajı aldığını belirtirken bazı kullanıcılarda güncellemeyi sorunsuz bir şekilde yükleyebildiğini belirtiyor.

Şuan için bu güncellemenin ilk olarak ABD'de yer alan AT & T operatörüne ait KEYone sahipleri ve Kanada'daki Rogers ve Telus operatörlerine ait olan KEYone kullanıcıları için geldiği söyleniyor. Diğer ülkelerde ve pazarlarda ne zaman dağıtılacağı şuan için bilinmiyor.

Whatsapp