BlackBerry KEYone İçin Android 8.0 Güncellemesi Çok Yakında Geliyor

BlackBerry KEYone için bu hafta Android 8.0 Oreo güncellemesinin Kanada'da dağıtılmaya başlayacağı bilgisi paylaşıldı.

Android 8.0 Oreo işletim sistemi güncellemesini bekleyen BlackBerry KEYone kullanıcıları, güncellemenin bu hafta dağıtılmaya başladığını öğrendiğinde eminiz ki mutlu olacaklardır. Fakat kötü bir haberimiz var. BlackBerry KEYone Android 8.0 güncellemesi bu hafta sadece Kanada'da bulunan Rogers operatörüne ait BlackBerry KEYone modelleri için dağıtılacak.

Firmanın resmi sitesinde yayınlanan güncelleme takvimine göre BlackBerry KEYone 28 Haziran tarihinde Kanada'da Oreo güncellemesini almaya başlayacak.

Geçtiğimiz günlerde cihaz için yayınlanan ufak bir güncelleme ile beraber büyük Android 8.0 güncellemesine bir hazırlık yapılmıştı. Şimdi ise güncellemenin ilk defa dağıtılacağı tarih ortaya çıkmış oldu. 

Şuan için KEYone Android 8.0 güncellemesinin Kanada haricinde diğer ülkelerde ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor. Ülkemizde de satışta olan KEYone modelinin en azından Temmuz ayı sonuna doğru bütün ülkelerde bu güncellemeyi almış olması gerekiyor.

Umuyoruz ki firma elini çabuk tutar ve Android 8.0 güncellemesini bekleyen KEYone kullanıcılarını çok fazla bekletmeden güncellemeyle buluşturur. Önümüzdeki ay güncellemeye dair yeni bir bilgi çıktığında tekrar sizlere bildireceğiz.

Whatsapp