BlackBerry KEYOne Fiyatı ve Çıkış Tarihleri Açıklandı

BlackBerry Mercury kod adı ile bilinen Android akıllı telefon, sıradışı özellikleri ile BlackBerry KEYOne adı ile duyuruldu. BlackBerry KEYOne satışa çıkış tarihi ve fiyatları belli oldu.

BlackBerry KEYOne, şimdiyi kadar gördüğümüz hiçbir akıllı telefona benzemiyor. BlackBerry KEYOne, yalnızca fiziksel olarak yazmanın yanında aynı zamanda her tuşun bir kısayol görevi görebildiği ve hatta klavye üzerinde hızlıca gezinerek klavyenin bir trackpad olarak kullanabildiği fiziksel bir QWERTY klavyeye sahip.

Yeni BlackBerry KEYOne, verimli Snapdragon 625 yonga seti ile güçlendiriliyor ve fazla enerji gerektirmeyen 4.5 inç Full HD ekranı sayesinde 3.505 mAh bataryası ile oldukça etkileyici bir batarya performansına sahip olabilir. 

Peki BlackBerry KEYOne fiyatı ve çıkış tarihi ne zaman olacak? 

BlackBerry KEYOne, dünya çapındaki pazarlarda satışa sunulacak, ancak farklı pazarlarda farklı fiyatlara sahip olacak. BlackBerry KEYOne Nisan ayından itibaren satışa sunulacak ve Abd doları, Sterlin ve Euro cinsinden fiyatları açıklandı. Bu da telefonun Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve İngiltere'de satışa sunulacağının kesinleştiği anlamına geliyor. 

BlackBerry KEYOne fiyatı, Apple iPhone ve Samsung Galaxy modellerinin biraz altında olacak: 

  • Amerika Birleşik Devletleri: 550$
  • Avrupa: 600€
  • İngiltere: 500£ 

BlackBerry KEYOne, son yıllarda giderek sıradanlaşan ve birbirine benzemeye başlayan akıllı telefon tasarımlarına yeni bir yorum getiriyor. BlackBerry'nin bir zamanlar en güçlü çünkü olduğu fiziksel QWERTY klavyeye sahip bir modelle geri dönmesi şimdiden olumlu sinyaller alıyor. Fiyatını da göz önünde tutarak, BlackBerry KEYOne hakkı daki fikirlerinizi bizimle yorumlarınızda paylaşabilirsiniz. 

Whatsapp