BlackBerry KEYone akıllı telefonun fiyatı ortaya çıktı

Kısa süre önce duyurulan BlackBerry KEYone akıllı telefonun fiyatı hakkında ilk bilgiler geldi.

Akıllı telefon pazarında son dönemde aldığı radikal kararlarla karşımıza gelen Blackberry geçtiğimiz gün yeni akıllı telefon modelini duyurdu. Bu yeni akıllı telefon BlackBerry KEYone adı ile gelirken, cihaz Çinli TCL Corp tarafından üretilen 3. akıllı telefon modeli olarak geldi.

Geçtiğimiz sene hatırlanacağı üzere Blackberry bir açıklama yapmış ve artık donanım geliştirmeyeceğini açıklamıştı. Blackberry ismini ise firma farklı üreticilere lisanslarken, bunların başında da TCL Corp geliyor. Çinli firma Blackberry akıllı telefonların üretimi, satışı ve satış sonrası desteğini veriyor.

Geçtiğimiz sene Blackberry DTEK50 ve DTEK60 adındaki cihazlar gelirken, bunlar TCL'nin akıllı telefon modelleri tabanlı gelmişti.

Bu yeni cihaz böylece TCL Corp'un ürettiği 3. akıllı telefon modeli olurken, kısa süre içerisinde satışa sunulacak. BlackBerry KEYone akıllı telefonun fiyatı hakkında da ilk bilgiler geldi. Hindistan'da OnlyMobiles.com adındaki perakende satıcı üzerinden akıllı telefon listelenirken, fiyat da 39.999Rs olarak belirlenmiş. Bu da yaklaşık 599$'a denk geliyor.

BlackBerry KEYone akıllı telefon 4.5" büyüklüğünde 1620x1080 piksel dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti, 12MP arka kamera, 8MP ön kamera, Google Android 7.1 Nougat mobil işletim sistemi, 3.505mAh batarya ve fiziksel QWERTY klavye gibi özelliklerle gelmişti.

Whatsapp