BlackBerry KEYone 2 aksesuarları görüntülendi

Akıllı telefon üretimiyle birlikte sektörde kaybolan isimler arasında yer alan BlackBerry firması, KEYone isimli akıllı cep telefonunun yeni sürümünü geliştiriyor.

İsim hakları Çinli bir firma tarafından satın alınan BlackBerry Mobile akıllı telefon sektöründe daha iddialı bir marka haline gelmeyi amaçlıyor. Bu bağlamda firma geçtiğimiz yıl tanıtımını gerçekleştirip satışa sunduğu KEYone isimli modelinin yeni versiyonu üzerinde çalışırken, bu modelle birlikte 2018 yılı içerisinde karşımıza çıkmayı planlıyor.

Fiziksel bir QWERTY klavye ile birlikte gelecek olan cihaz bu özelliği sayesinde rakiplerinden ayrılmayı başaracakken, 2017 yılında 900 bin adet sevkiyat gerçekleştirmiş ve bunu ise başarı olarak işaret etmişti. 50 farklı ülkede 110 operatör vasıtasıyla cep telefonlarını satışa sunan firmanın KEYone modelinin yeni versiyonu üzerinde çalıştığını ilk defa doğrulayan bir bilgi kamuoyuna sızdırıldı.

Akıllı cep telefonları için geliştirdiği kılıf ve ekran koruyucu gibi çeşitli ürünlerin satışlarıyla adından söz ettiren Skinomi TechSkin'in yanlışlıkla sitesinde paylaştığı ürün sayfalarında BlackBerry KEYone 2 modeline ait ekran koruyucuları ile kılıf modelleri paylaşıldı. 

Firmanın geliştireceği bu modele ait tam anlamıyla herhangi bir detayın elimize ulaşmadığını söylersek hata yapmayız. Ancak firmanın asıl amacı eskisi gibi kurumsal tüketicileri elinde barındırmak ve klasik telefon tüketicileri hedeflemek olmadığını söyleyebiliriz.

Dilerseniz aşağıdaki ilgili cihazlar sayfamızda firmanın geliştirdiği ilk BlackBerry KEYone isimli modele ait teknik verileri görüntüleyebilirsiniz.

Whatsapp