BlackBerry KEY2 reklam filmi yayınlandı

TLC firması tarafından isim hakları kiralanan BlackBerry firmasının hazırladığı KEY2 isimli akıllı cep telefonuna ait ilk reklam filmi yayınlandı.

Resmi tanıtımı geçen ayın ilk haftasında gerçekleştirilen BlackBerry Key 2 isimli akıllı cep telefonu, serinin ilk olarak geliştirilen modeliyle neredeyse hemen hemen aynı tasarımı ele alıyordu. BlackBerry firmasının isim hakları Çin merkezli TLC firması tarafından kiralanırken, serinin ilk üyesinin ulaştığı 1 milyon adetlik satış rakamına göre bu üyeden çok daha fazlasını bekliyor.

TLC firması tarafından hazırlanan ve resmi BlackBerry hesabında paylaşılan BlackBerry KEY2 videosunu ele aldığımızda, cihazla ilgili en ince detaylara değinildiğinden söz edebiliriz. Cihazı övmek adına her türlü klişe kelimenin üstüne basıla basıla ifade edildiği görülürken, reklam filminde cihazın Speed Key, Private Capture ve Locker gibi birçok önemli detayına erişiliyor.

Global pazarda son dönemlerde kasa oranlarını azaltan ve artık sadece dokunmatik panelli cihazlar geliştiren dev üreticilerin yanı sıra, BlackBerry'in fiziksel tuşları kullanmaya devam ederek sadece sunacağı güvenli yazılımlar sayesinde tüketicilerin kendisini tercih etmesini istediklerini belirtelim. Bu güvenli yazılımlarla birlikte iş dünyasındaki tüketicilerin kalbin i çalmayı hedefleyen şirket bakalım bunu gerçekleştirebilecek mi?

 BlackBerry Key 2 isimli akıllı cep telefonu modelinin teknik özelliklerini bilmiyor ve merak ediyorsanız, aşağıdaki ilgili cihazlar sayfamızda yer alan cihaz sayfasını ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Whatsapp