BlackBerry KEY2 LE özellikleri duyuruldu

Çin merkezli TCL firması tarafından isim hakları kiralanan BlackBerry firması KEY2 LE olarak isimlendirdiği yeni akıllı telefon modelini duyurdu.

TCL isimli Çin merkezli akıllı cep telefonu üreticisi tarafından isim hakları kiralanan BlackBerry firması, sektörde çok daha iddialı bir hale gelmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda yeni nesil akıllı cep telefonu modelleri üzerindeki sır perdelerini hız kesmeden aralayan firma, şimdilerde ise orta segment kullanıcılarının dikkatlerini üzerine çekecek olan KEY2 LE isimli modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Şirketin çok kısa bir süre öncesinde tanıtımını gerçekleştirdiği BlackBerry KEY2 isimli modelin daha düşük özellikleri içeren versiyonu olarak karşımıza çıkan BlackBerry KEY2 LE, 4.5 inç genişliğinde 1620 x 1080 piksel çözünürlüğündeki dokunmatik ekran üzerinde şekilleniyor. Gücünü ise Snapdragon 636 yonga setiyle 4 GB kapasitesindeki RAM bellekten alan cihaz, kullanıcı tercihine göre 32 GB yada 64 GB depolama tercihleriyle satın alınabilecek.

Arka yüzünde 13 MP + 5 MP olmak üzere iki farklı kamera sensörünü içerecek olan cihazın ön yüzünde ise 8 MP çözünürlüğünde Full HD kayıt işlemi yapabilen bir kamera mevcut. 2000 mAh kapasitesindeki hızlı şarj destekli batarya ile birlikte karşımıza çıkıyor.

ABD, Avrupa ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde satışlarına başlanılacak olan cihazın 32 GB kapasiteli modeli 399 dolar olarak belirlenirken, 64 GB kapasiteli modelin fiyat etiketi ise 449 dolar olarak belirlenmiş.

Whatsapp