Blackberry KEY2 İçin Ağustos Ayı Güvenlik Yaması Çıktı

Blackberry'nin en yeni telefonu olan Blackberry KEY2 için Ağustos ayı Android güvenlik yaması bulunan yeni sistem güncellemesi OTA üzerinden gönderilmeye başladı.

BlackBerry, sahip olduğu Android yazılımını özelleştirerek kullanıcılarına sunan ve güvenliği ön plana çıkaran bir akıllı telefon üreticisi olarak şuanda piyasada bulunan üreticilerden bir tanesi diyebiliriz. Güvenliği ön plana çıkaran bir şirket olduğu için telefonlarına her konuda güvenliği sağlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Yeni dağıtılan Ağustos ayı Android güvenlik yaması da şuan için firmanın amiral gemisi olan Blackberry KEY2 modeline OTA üzerinden dağıtılmaya başladı.

Bugün, BlackBerry KEY2 için yeni 5 Ağustos 2018 tarihli Android güvenlik yaması çıktı. Henüz diğer firmaların birçoğu Ağustos ayı güvenlik güncelleştirmesini cihazlarına vermemişken Blackberry bu konuda elini çabuk tutarak geç kalmadan güncellemeyi cihazına göndermeye başladı.

Güncelleme 400 MB civarında bir boyuta sahip. Bu sebeple güncellemeyi yüklemeden önce  bir WiFi ağına bağlanmayı unutmayın. Ayrıca cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun. Blackberry KEY2 Ağustos ayı güncellemesi ABE181 sürüm numarası ile birlikte geliyor.

Eğer sizde KEY2 modelini kullanıyorsanız bu hafta içerisinde güncellemenin cihazınıza ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına giderek güncellemenin gelip gelmediğine bakabilirsiniz.

Whatsapp