Blackberry KEY 2 teaser videosu yayınlandı

BlackBerry firması tarafından geliştirilmekte olan Key 2 isimli cihaza ait resmi teaser videosu bugün şirketin resmi YouTube kanalında yayınlandı.

Akıllı telefon sektöründe daha iddialı bir hale kavuşmak adına çalışmalarını sürdüren Kanada merkezli BlackBerry firması, kurumsal bir kimliğe bürünerek kurumsal müşterilerin ilgisini üzerine çekmeyi hedefliyor. Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren şirket, yeni akıllı cep telefonu Key 2'yi New York'ta düzenleyeceği 7 Haziran'daki etkinliğinde tanıtacağını açıklamıştı.

BlackBerry Key 2 isimli cihazın içereceği bazı özelliklere ait bilgileri içeren teaser videosu kısa süre önce yayınlanırken, cihazın ana hatları hakkındaki bilgileri de içeriyor. Oldukça kısa olan bu videoyu incelediğimizde cihazın yanındaki güç düğmesi ile ses açma tuşu altında bir düğmenin daha bulunacağını görmekteyiz.

Üçüncü düğmenin işlevinin ne olacağı hakkında elimizde bilgi bulunmazken, Key2'nin arka yüzünde yer alacak olan çift kamera ve çift LED flaş destekli kameranın göze çarptığını söyleyelim.

Amiral gemisi olarak tanıtılması beklenilmeyen BlackBerry KEY2 isimli cihazın daha çok orta segment kullanıcılarına hitap edeceği düşünülüyor. Cihazda kesin olmamakla birlikte 6 GB kapasitesindeki RAM belleğin ve 64 GB kapasitesindeki dahili depolama alanının bulunacağı düşünülürken, yonga seti alanında ise Qualcomm tarafından geliştirilecek olan Snapdragon 660 işlemci paketiyle birlikte gelmesi bekleniliyor.

BlackBerry Key 2 olarak isimlendirilecek olan cihaza ait detayların duyurulacağı 2 Haziran'daki etkinliği bizde büyük bir merakla bekliyoruz.

Whatsapp