BlackBerry DTEK60 akıllı telefon bir kaç güne duyurulabilir

BlackBerry'nin yeni Android akıllı telefonu DTEK60, çok yakında resmi olarak tanıtılabilir...

Blackberry, akıllı telefon pazarının önemli firmalarından ve son dönemde kendi işletim sistemini terk etmiş ve Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemine yönelmişti. Geçtiğimiz sene ilk Android model ise firmanın üst seviye cihazı Blackberry Priv olurken, bu sene de yeni Android modeller gelmeye devam ediyor.

Blackberry her dönemde olduğu gibi yine güvenliğe oldukça önem verirken, yeni Android cihazlarını da oldukça güvenli bir şekilde sunuyor. Bir süre önce firma Blackberry DTEK50 adında bir akıllı telefonunu pazara sunmuştu. Bu cihaz Alcatel'in Idol 4 akıllı telefonu tabanlı olarak gelmişti.

Şimdi ise firmanın yeni bir akıllısı daha gündemde. Blackberry DTEK60 adındaki bu yeni cihaz ise henüz resmi olarak duyurulmuş değil. Ancak çok yakında bu durum değişebilir. TCL'in kısa süre önce duyurduğu TCL 950 akıllı telefon tabanlı olarak gelen bu yeni modelin Almanya'da Mediamarkt üzerinden gelen bir broşürde teknik özellikleri detaylanmıştı.

499$ civarında fiyat etiketi içerecek olan Blackberry DTEK60'ın Avrupa, ABD ve Kanada'da 25 Ekim tarihi itibari ile sunulacağı ifade ediliyor.,

Yeni akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 21MP arka kamera, 8MP ön kamera, Android 6.0 Marshmallow gibi özelliklere sahip.

Whatsapp