Black Pearl Samsung Galaxy S7 edge Hindistan'a geldi

Parlak siyah Galaxy S7 edge, önemli bir pazarda daha yerini aldı.

Çin'in ardından dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan, firmaların en fazla önem verdiği pazarların başında gelirken, yeni cihazların büyük oranda ilk olarak sunuldukları ülkelerin başında bu pazar gelirken, Samsung da Hindistan'a büyük önem vermekte.

Geçtiğimiz günlerde Samsung, üst seviye akıllısı Galaxy S7 edge'nin Pink Gold olarak yeni rengini Hindistan pazarına sunmuştu. Şimdi de gelen bilgilere göre bir başka yeni renk olarak Black Pearl rengi ile de Galaxy S7 edge Hindistan pazarında yerini aldı. Black Pearl Galaxy S7 edge dağıtımlar Hindistan'da 30 Aralık tarihi itibari ile başlayacak.

Samsung, Galaxy S7 edge için son dönemde 3 yeni renk seçeneği getirdi. Bunlardan ikisi Pink Gold ve Black Pearl olurken, ayrıca Coral Blue renk de firmadan gelmişti. Bilindiği üzere Coral Blue ilk olarak Galaxy Note7 ile pazara sunulmuş ve teknoloji meraklılarından büyük ilgi görmüştü.

Hindistan'a geri dönecek olursak eğer, Samsung'un resmi web sitesi üzerinden listelenen Black Pearl Galaxy S7 edge fiyatı da INR 56,900 (yaklaşık $840) olarak belirlenmiş. Bu cihaz 128GB dahili veri kapasitesi içeriyor. Ayrıca cihazı satın alanlar INR 1,990 (yaklaşık $30) olarak Gear VR sanal gerçeklik gözlüğüne de sahip olabiliyor.

Samsung'un Galaxy S7 edge akıllısı, 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD iki anı kavisli ekran, 4GB sistem belleği, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung  Exynos 8890 yonga seti, Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi özellikleri ilse gelmişti.

Whatsapp