Bixby ile Galaxy S8 videosu ortaya çıktı

Samsung'un Bixby adındaki kişisel sesli asistan ile sunacağı Galaxy S8'in yeni kısa bir videosu geldi.

Samsung, geçtiğimiz günlerde yeni kişisel sesli asistanı Bixby'nin duyurusunu gerçekleştirdi. Apple Siri, Microsoft Cortana, Google Asistant gibi diğer firmaların kişisel sesli asistanları ile rekabete girecek olan Bixby'nin yapay zekaya sahip olacağı ve durmadan kendini geliştireceği dile getiriliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=bh27bPM13zA

Samsung, bu yeni kişisel sesli asistanını ilk olarak yeni iki akıllı telefon modelinde kullanacak. Bu cihazlardan birisi Galaxy S8 adındaki firmanın yeni amiral gemisi modeli olurken, diğeri de bu akıllı telefonun büyük versiyonu olarak gelecek olan Galaxy S8+ adındaki model olacak. Her iki akıllı telefon da firma tarafından 29 Mart tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte gün yüzüne çıkacak.

Samsung'un bu yeni akıllı telefon modellerinin görselleri ve videoları ortaya çıkmaya devam ederken, şimdi de oldukça kısa yeni bir video daha geldi. Bu yeni video da Galaxy S8 ve ayrıca Bixby de yer alıyor.

Samsung'un Galaxy S8 akıllısı 5.8" ve Galaxy S8+ modeli de 6.2" büyüklüğünde iki yanı kavisli ekran ile gelecek. Quad HD+ çözünürlük sunacak olan modeller ayrıca 4GB sistem belleği ve 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak. 

Qualcomm Snapdragon 835 ve Samsung Exynos 8895 olmak üzere farklı yonga setleri içerecek iki versiyon olarak gelecek olan Samsung Galaxy S8 ve S8+'nin arkasında 12MP kamera bulunacak ve Selfie kamerası da 8MP çözünürlük sunacak. Ayrıca işletim sistemi de Google Android Nougat olarak yer alacak.

Whatsapp