BİM yeniden Apple ürünleri satacak

BİM yayınladığı 13 Nisan aktüel listesiyle birlikte satışa sunacağı orjinal Apple aksesuarlarını, LG Bluetooth hoparlörünü ve Vestel Venus V4 modelinin fiyat etiketini duyurdu.

Türkiye'nin en önemli market zincirleri arasında yer alan ve son dönemlerde adından sıkça satışa sunduğu uygun fiyatlı teknoloji ürünleriyle söz ettirmeyi başaran BİM mağazaları, şimdilerde ise yeni ürünleri satışa sunmaya hazırlanıyor. 13 Nisan BİM aktüel listesini paylaşan market zinciri, hem uygun fiyatlı Apple aksesuarlarını satışa sunacakken hemde bunun yanı sıra birçok teknolojik ürünün satışını gerçekleştirecek.

13 Nisan BİM aktüel ürün afişleri bugün itibariyle bazı mağazaların camlarına asılmış durumdayken, Apple şarj adaptörünün 39,00 TL'ye, Earpods kulaklıklarının 49,00 TL'ye, 2 metre Lightning kablosunun 49,00 TL'ye ve 1 metre Lightning kablosunun ise 39,00 TL olacağı açıklandı.

Tıpkı BİM tarafından gerçekleştirilen daha önceki satışlarda olduğu gibi en çok tercih edillen ürünün Earpods Kulaklık modeli olacağı düşünülürken, Vestel servis güvencesiyle Venus V4 modelinin de aynı dönemde satışa sunulacağı belirtiliyor. Afişe baktığımızda Hepsiburada.com üzerinden 725 TL'ye satın alabileceğiniz Vestel Venus V4 modelinin fiyat etiketinin 825,00 TL'ye satışa sunulacağı belirtiliyor. Tabiki cihazın resmi satış fiyatının 1.000 TL seviyesin de olacağını da belirtmeliyiz.

Bunun haricinde şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken ve LG tarafından geliştirilen PH1 Bluetooth Hoparlör modelinin 89,00 TL'ye satışa sunulacağını görmekteyiz. Ayrıca ünlü aksesuar geliştiricisi Trust'un geliştirdiği 10.000 mAh güç depolayabilen taşınabilir şarj aletinin fiyat etiketinin de BİM mağazalarında 39,00 TL'ye satışa sunulacağını belirtelim.

Whatsapp