BİM uygun fiyatlarla iPhone şarj kablosu ile Earpods kulaklık satacak

BİM gerçekleştirdiği açıklama ile bilikte 11 Ağustos 2017 tarihi itibariyle oldukça uygun fiyatlarla Phone ile iPad kullanıcıları için şarj kablosu ve Earpods Kulaklık satışa sunmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen marketler zinciri olan BİM, daha önce satışa çıkardığı oyun konsolları, cep telefonları ve tablet bilgisayarlarla oldukça gündeme gelmişti. Satışa çıkardığı her ürünü neredeyse yok satan BİM mağazası, şimdilerde ise iPhone ve iPad kullanıcıları için orjinal şarj kablosu ile Earpods Kulaklık satışa sunmaya hazırlanıyor.


11 Ağustos 2017 tarihinde BİM marketler zincirinde yerini alacak olan bu ürünler, üstelik oldukça uygun fiyatlarla satışa çıkacak. Öyle ki Apple tarafından 129,00 TL karşılığında satışa sunulan 2 metre uzunluğundaki orjinal şarj kablosu, BİM Market'lerde 49.90 TL'ye satışa çıkartılacak. BİM mağazalarında 1 metre şarj kablosu da aynı kampanya kapsamunda satışa sunuacallken, bu şarj kablosuna da 39.90 TL'ye sahip olabileceksiniz.

Ayrıca çoğu kişi Apple tarafından cep telefonlarının yanında hediye edilen kulaklıkları Earpods'u kaybettiğinden ve 129,99 TL'lik fiyat etiketini yüksek buldukları için satın alamadığından şikayetçiydi. BİM Mağazaları'nda bu kampanya dahilinde Earpods kulaklıklarda 54,99 TL'lik fiyat etiketiyle birlikte satışa sunulacak.

Stoklarla sınırlı olan bu kampanyadan yararlanmanız için 11 Ağustos 2017 tarihinde elinizi çabuk tutmanız gerektiğini unutmayın.

Whatsapp