BİM Galaxy Note 8'i hangi mağazalarda satışa sundu?

Samsung tarafından geliştirilen amiral gemisi cep telefonu modeli Galaxy Note 8, bugün itibariyle BİM mağazalarında satışa çıktı. Ama hangi mağazalarda yerini alacak?

Akıllı telefon sektörünün en güçlü modelleri arasında yer alan Samsung Galaxy Note 8 modeli, bugün itibariyle BİM mağazalarında satışa çıkartıldı. Daha önce iPhone X ile Vestel Venüs gibi modelleri de satışa çıkartan ünlü mağazalar zinciri BİM, tıpkı bu cihazlarda olduğu gibi Galaxy Note 8 modelini de belirli mağazalarda satışa sunacak.

BİM tarafından gerçekleştirilen resmi açıklamada da cihazın belli mağazalarda satışa sunulacağı açıklanılırken, bu ürünün yalnızca İstanbul'daki Tuzla ile Esenyurt'ta bulanan BİM Mağazaları'nda satışa sunulacağı açıklandı. Tıpkı daha önce belirttiğimiz gibi 3.299 Türk Lirası olan fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan ürünün stok sayısı hakkında net bir bilgi ise açıklanmadı.

Verilen detaylara göre satışa sunulacak olan Note 8 modelinin işlemcisinin Snapdragon 835 olduğu belirtilirken, bu işlemci normalde Kuzey Amerika'da satışa sunulan modellerde yer alıyor. Ülkemizde resmi olarak satışa sunulan Galaxy Note 8 modellerinde ise Exynos 8895 işlemcisinin yer aldığını ve bu ürünlerin Samsung Türkiye Garantisi ile satışa sunulduğunu belirtelim.

Tıpkı iPhone X modelinde olduğu gibi sınırlı stoklarla satışa çıkartılacak olan bu ürün, belirttiğimiz mağazalar dışında satışa sunulması beklenmiyor. Bunun yanında yayınlanan afişin görüntülerine baktığımızda ürünün prizlere uygun orijinal şarj aletiyle satılacağını da belirtelim.

Whatsapp