Bim Çok Ucuz Fiyata iPhone X Satacak

Ülkemizin en büyük market zincirlerinden biri olan Bim, 9 Mart günü Apple iPhone X modelini 4999 Türk Lirası gibi oldukça ucuz bir fiyattan satışa sunacak.

Ülkemizde binlerce mağazası bulunan en büyük market zincirlerinden biri olan Bim bildiğiniz üzere ara sıra bazı elektronik eşyaları mağazalarında diğer firmalara kıyasla daha uygun fiyata satabiliyor. Özellikle akıllı telefon satışları ve oyun konsolları satışlarıyla bir çok kez kapısında kuyruk oluşturan Bim bu sefer Apple iPhone X satacak.

Yanlış duymadınız. iPhone X Bim'de satışa sunulacak. Hemde diğer bir çok mağaza ve internet sitesinden daha ucuz bir fiyata. Bim'de satılacak olan iPhone X modeli 4999 Türk Lira fiyat etiketiyle tüketicilere sunulacak.

Şuanda Apple'ın resmi sitesinde 6099 Türk Lirasına satılan iPhone X 64 GB modeli 9 Mart günü Bim mağazalarında 4999 Türk Lirasına satılacak. Elbette bu durum ucuz fiyata iPhone X almak isteyen bir çok tüketiciyi Bim mağazalarında kuyruğa sokacaktır. Çok büyük ihtimalle 9 Mart sabahı Bim mağazalarında satılan iPhone X modellerinin tamamı tükenecektir. 

iPhone X özelliklerini hatırlatacak olursak Apple'ın amiral gemisinde, 1125 x 2436 piksel çözünürlüğe sahip 5.8 inç boyutunda çerçevesiz ekran tasarımlı OLED bir ekran paneli, iOS 11.1.1 işletim sistemi, 2.4 GHz hızında çalışan Apple A11 Bionic işlemci, 12 MP + 12 MP çözünürlüğünde çift LED flaşa sahip çift arka kamera, 7 MP çözünürlüğünde ön kamera ve 2716 mAh pil gibi donanım özellikleri bulunuyordu.

Whatsapp