Biliyor Muydunuz: Kadınlar Akıllı Telefonlarında Erkeklerden Daha Fazla Cinsel İçerik İzliyor!

Kadınlar ve Erkekler! İnsanlık tarihinin neredeyse başlangıcından bu yana birbiri ile karşılaştırılan kadınlar ve erkek şimdi akıllı telefonları üzerinden cinsel içerik izleme oranı ile karşılaştırılıyor.

Hiç kimse ve hiçbir kurum, insanlığın doymak bilmez ahlaksızlığını PornHub'dan daha iyi bir şekilde ölçmek için yeterli donanıma sahip değildir ve web sitesi sürekli olarak bu konuyu kamuoyuna açıkladığı bilgileriyle gündemde tutmaya devam ediyor. Görünüşe göre, dünya çapında PornHub trafiğinin %72'si telefonlardan ve tabletler üzerinden sağlanıyor ve mobil kullanım kadınlar arasında daha yaygın durumda. Şaka yapmıyoruz; Aşağıdaki grafiği kontrol edenilirsiniz. 

PornHub'dan gelen bilgiler dikkate alındığında, bayanların yaramaz piksellere bakmak için bir akıllı telefon kullanma olasılığı erkeklerden %16 daha yüksek olarak tahmin edilmektedir. Bu fark, yaşla birlikte doğru orantılı olarak artıyor. Cinsel İçerik izleyen 55 Yaş üstü kadınların neredeyse %40'ı bunun için telefonlarını kullanmaya daha fazla meyilli. 65 yaş üstünde ise bu oran %66'ya çıkıyor. 

Bu konuda sizlerle makul bir açıklama paylaşabilmeyi gerçekten isteriz, ancak aklımıza gelen her şey saçma gelebilir, bu nedenle sizi sadece gerçeklerle başbaşa bırakacağız. Bundan böyle karşılaştığınız toplumsal cinsiyet tartışmalarında bu haberi ve grafiği kesin çözüm olarak kullanabilirsiniz. 

Whatsapp