Beyaz Xiaomi Mi Mix, çok yakında Çin'de satışa sunulabilir

Xiaomi'nin geçtiğimiz ay resmi olarak duyurduğu beyaz renkli Xiaomi Mi Mix, Çin'de satışa çıkıyor.

Xiaomi, geçtiğimiz sene sonlarına doğru bir çok önemli üst seviye akıllı telefon modelini pazara sundu. Bu cihazlardan birisi de Xiaomi Mi Mix adındaki bir cihaz olurken, bu akıllı telefon konsept tasarımı ile dikkatleri üzerine çekti. Baktığımızda bu akıllı telefon 3 yanı çerçevesiz ekran tasarımına sahip ve bu da cihazın sahip olduğu ekrana oranla diğer akıllı telefonlardan daha küçük olmasını sağlıyor.

Xiaomi Mi Mix, siyah rengi ile Çin'de satışa sunulmuştu. Firma sadece aylık 10.000 adet üretim kapasitesi belirlerken, bu da akıllı telefonun kapışılması anlamına geliyor. Diğer taraftan Xiaomi, geçtiğimiz ay başında Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda da sahne almış ve Xiaomi Mi Mix'in beyaz renkli versiyonunu gün yüzüne çıkarmıştı.

Henüz satışa sunulmayan Xiaomi Mi Mix'in beyaz renkli versiyonu Mi.com üzerinden listelendi. Akıllı telefonun 4GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi içeren versiyonu 3.499 Yuan fiyat etiketi ile listelense de henüz satın alınamıyor. Ancak bu durum çok yakında akıllı telefonun satışa çıkacağı anlamına geliyor.

Xiaomi Mi Mix akıllı telefon, 6.4" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın sistem belleği 4GB / 6GB ve dahili veri kapasitesi de 128GB / 256GB olarak belirlenmiş. Qualcomm Snapdragon 821 yonga setinden güç alan akıllı telefonun arkasında 16MP kamera bulunuyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor.

Whatsapp