Beyaz Xiaomi Mi Mix, bugün satışa sunuluyor

Xiaomi'nin konsept akıllısı Xiaomi Mi Mix'in beyaz renkli versiyonu satışa çıkıyor.

Xiaomi, geçtiğimiz sene sonlarına doğru, oldukça ilgi çeken bir akıllı telefon modeli ile karşımıza geldi. Üç yanı çerçevesiz tasarıma sahip olan bu yeni cihaz Xiaomi Mi Mix adı ile gelirken, ayrıca büyük ekranı ile de dikkatleri üzerine çekti. Xiaomi Mi Mix sadece Çin'de siyah rengi ile satışa çıkarken, firma, Ocak ayı başında CES 2107, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda da beyaz rengi gün yüzüne çıkarmıştı.

Şu ana kadar beyaz renkli Xiaomi Mi Mix satışa sunulmuş değil. Ancak ortaya çıkan bir görsele göre 7 Şubat itibari ile Xiaomi Mi Mix beyaz rengi ile Çin'de satın alınabilecek. Xiaomi Mi Mix'in siyah rengi sadece Çin'de satışta ve beyaz rengin uluslararası pazarda sunulabileceği yönünde ilgiler gelse de son detaylar, bu rengin de Çin'e özel olacağı şeklinde.

Görsele baktığımızda Flash Sale olarak beyaz ve siyah Xiaomi Mi Mix, Mi Note 2 ve Mi 4 modeller aynı anda satışa çıkacak. Xiaomi Mi Mix'in siyah versiyonu (3,999 yuan / $582) fiyat etiketine sahipken, beyaz versiyon ise daha düşük şekilde (3,499 yuan / $509) olarak satın alınabilecek.

Xiaomi Mi Mix akıllı telefon 6.4" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 4GB / 6GB sistem belleği, 128GB / 256GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti, 16MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.

Whatsapp