Beyaz Renkli Samsung Galaxy Note 9 Sızdırıldı

Samsung'un amiral gemisi Galaxy Note 9, yeni bir renk seçeneği ile karşımızda. Galaxy Note 9'un beyaz renkli bir versiyonuna alt görsel internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy Note 9'u Bakır, Lavanta Mor, Mavi - sarı S Pen ve klasik Geceyarısı Siyahı olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile duyurmuştu. Daha sonra, Cloud Silver olarak adlandırılan beşinci bir seçenek ortaya çıktı ve şimdi de Beyaz renk seçeneği, altıncı renk olarak gündemde. 

Samsung Galaxy Note9'un Beyaz renkli versiyonuna ait fotoğraf, Evan Blass tarafından Twitter üzerinde paylaşıldı ve Evan Blass, görüntünün gerçek olup olmadığı konusunda şüpheleri olduğunu belirtiyor. Bu şüphe, Beya,renkli Galaxy Note9'u bekleyen insanları da fotoğrafın gerçekliği ile ilgili tartışmanın içine çekti. 

Samsung'un Galaxy Note serisi ile defa beyaz renkli bir versiyona sahip olmayacak. Samsung, bu yılın başlarında, Kış Olimpiyatları için Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile ortaklığın bir parçası olarak Galaxy Note8 PyeongChang 2018 Limited Edition'ı tanıtmıştı. Ancak bu akıllı telefon, IOC üyeleri, personeli ve tabii ki sporcular için özel olduğu için perakende satış mağazalarında satışa sunulmadı. 

Whatsapp