Beko'dan kumanda alışkanlığına son veren akıllı TV

Beko tarafından Türkiye'de tasarlanan ve üretilen sesli asistana sahip Quatro UHD+ TV bugün itibariyle satışa sunuldu.

Koç Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve ev elektronikleri anlamında en iddialı isim olarak karşımıza çıkan Beko firması, tüketicilere kullanım kolaylığı sağlamak için geliştirdiği Türkçe sesli komut özelliğine sahip Quatro UHD+ akıllı televizyonunu satışa sundu. Tamamıyla Türkiye'de tasarlanan ve üretilen akıllı televizyon sesli komut özelliği sayesinde, kumanda alışkanlığına son vermeyi başaracak gibi duruyor.

Sesli komutla çalışabilen akıllı kumandası sayesinde elinize kumanda almadan televizyona hükmedebilirken, sesli komut sayesinde uygulama başlatma, televizyonu açıp kapatmak, ses seviyesini ayarlama ve kanal değiştirme gibi birçok farklı işlemi basitçe gerçekleştirebiliyorsunuz.  Beraberinde gelen akıllı kumandanın yanı sıra bu TV'lerde bulunan Quick Smart platformuda tamamıyla kişiselleştirilebilir bir hale sahip.

Kullanıcısına çok daha canlı renk ve akıcı görüntü sunan bu televizyonunun arkaya ve aşağıya bakan 8 adet hoparlörü üç boyutlu ses teknolojisine sahipken, evinizde muhteşem bir ses deneyimi yaşatmayı başaracak gibi duruyor.

Beko'nun sesle yönetebilen akıllı televizyonlarını ele aldığımızda, Quatro UHD+ TV'lerin satış fiyatları şöyle şekilleniyor;

  • B65L 9785 5S – 65 inç (165 ekran) Quatro UHD+ TV : 6,699 TL 
  • B55L 9785 5S – 55 inç (139 ekran) Quatro UHD+ TV : 4,199 TL
  • B49L 9785 5S – 49 inç (123 ekran) Quatro UHD+ TV : 3,599 TL
Whatsapp