BBM Beta Yeni Güncellemesi Android İçin Yeni Özellikler İle Birlikte Geliyor

Blackberry Messenger yani kısaca BBM uygulaması Android işletim sisteminde yeni bir güncelleme almaya başladı.

Android işletim sistemi için geliştirilen BBM beta sürümü, büyük olasılıkla mesajlaşma uygulamasının beta olmayan kararlı sürümüne gelecek olan yeni özellikleri almaya başladı. Dağıtılan yeni BBM beta güncellemesi genel anlamda arayüz değişikliklerinin yanı sıra genel uygulama performansında yaptığı önemli iyileştirmeler ile kullanıcıları memnun etmeyi hedefliyor. BBM beta sürümüne geçmek oldukça kolaydır ama siz yinede beta sürümden çıkmak isterseniz sadece BBM beta uygulamasını cihazınızdan kaldırmanız yeterli olacaktır.

Beta sürüme gelen güncellemede yer alan yeni özelliklerden biri, Android destekli bir BlackBerry telefona sahip kişilerin BlackBerry 10 cihazında yer alan kişileri hızlı bir şekilde senkronize ederek diğer cihaza aktarmalarına olanak tanıyan önemli bir özelliktir. Bunu yapmak için BBM beta uygulamasını açın ve kendi profil ayarlarınızdan rehbere tıklayarak oradan Android senkronizasyon özelliğini deneyin.

Kanadalı şirketin yayınladığı değişiklik listesinde yer alan değişiklikler arasında sohbet ekranı üzerinde artık internet sitelerinin bir ön izlemesini görebileceğiniz belirtiliyor. Bu sayede paylaşılan bağlantıları açmadan önce ufak bir ön izleme görebileceksiniz. 

Whatsapp