BBM Beta Android İçin Yeni Özellikler İle Güncellendi

Blackberry firması tarafından geliştirilen güvenli mesajlaşma uygulaması BBM için yeni bir Android güncellemesi yayınlandı.

BBM Android versiyonu için bir beta test cihazı olmak için kaydolmak çok kolaydır. Sizde BURAYA tıklayarak ücretsiz bir şekilde BBM mesajlaşma uygulamasının beta programına katılabilir ve firma tarafından yayınlanan en yeni güncellemeleri ilk siz cihazınıza yükleyebilirsiniz.

BBM beta kaydı yaptıktan kısa bir süre sonra, uygulamanın yeni özelliklerini test etmenize izin veren BBM sürümüne ilişkin bir güncelleme alacaksınız. Mesajlaşma uygulamasının beta sürümüne eklenen özelliklerin değişebileceğini unutmayın. Çünkü bu tarz eklenen özellikler deneysel olabiliyor. Eğer beta sürümden çıkmaya karar verirseniz, test sürümünü kaldırıp uygulamanın normal sürümünü Google Play mağazasından yükleyebilirsiniz.

BBM beta sürümünün son güncellemesi şuanda beta kullanıcıları için yayınlanmaya başladı. Blackberry tarafından yayınlanan değişiklik listesine aşağıdan göz atabilirsiniz:

  • Albümler BBM profilinize eklendi.
  • BBM görüşmelerinizin geçmiş yazı ve resimlerini kontrol edebilirsiniz.
  • Videoları gruplarda daha hızlı ve kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz. Kaydırmanız yeterlidir.
  • Çoklu seçme özelliği ile birden fazla insan ile içerik paylaşabilirsiniz.
  • Sohbet arka planı için yeni koyu renkler eklendi.

Listelenmeyen yeni bir diğer özellik ise kullanıcıların artık istemediği çıkartma paketlerini kaldırmasına izin verecek. Bunu yapmak için, çıkartma listenizin sonuna gelin ve ayarlar düğmesinin üzerine dokunun. Düzenle üzerine dokunduğunuzda, istediğiniz etiket paketini kaldırabilirsiniz.

Whatsapp