Batarya Canavarı Yeni Telefon Gionee M6S Plus Resmi Olarak Tanıtıldı

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Gionee, yeni batarya canavarı telefonu olan 6,020 mAh pil kapasitesine sahip Gionee M6S Plus modelini resmi olarak tanıttı.

Çin merkezli Gionee firması özellikle ülkemizde satış yapan General Mobile, Reeder ve Casper gibi yerli telefon üreticisi markalarla beraber yaptığı ortaklık ile yakından tanıdığımız bir akıllı telefon üreticisi konumunda. Çıkardığı yüksek batarya kapasiteli ve kaliteli telefonları ile piyasanın dikkatini çeken firma son olarak 6,020 mAh pil kapasiteli Gionee M6S Plus modelini duyurdu.

Gionee M6S Plus, Full HD çözünürlüğe sahip 6 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olduğundan phablet kategorisinde bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Cihaz Qualcomm'un Snapdragon 653 yonga setinden gücünü alıyor. 6 GB RAM ve 64/256GB depolama alanı ile kullanıcılara oldukça geniş bir imkan sağlıyor. Hatta bu depolama alanı sizin için yeterli değilse, microSD kart yardımı ile depolama alanını 128 GB daha arttırabilirsiniz.

Cihazın arka tarafında f / 1.9 diyafram açıklığına sahip 12 MP çözünürlüğünde ana kamera ve 8 MP çözünürlüğünde bir ön kamera bulunuyor. Android 6.0 Marshmallow üzerinde Gionee'nin özel kullanıcı arayüzü (Amigo 3.5) ile gelen cihazın arayüzünü dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Gionee M6S Plus ayrıca, kameranın alt tarafında yer alan bir parmak izi tarayıcısına da sahip.

Gionee M6S Plus resmi olarak 2 Mayıs'tan itibaren satın alınabilecek. 256 GB'lık versiyonu için 625 Dolar fiyat belirlenirken, 64 GB'lık model için ise 510 Dolar gibi bir fiyat belirlenmiş durumda. Umarız Gionee firması bir gün ülkemize kendi markasıyla gelir ve büyük kapasitede pile sahip cihazlarını uygun fiyattan tüketiciler ile buluşturur.

Whatsapp