Barselona FC taraftarlarına özel Oppo F1 Plus FC Barcelona Edition resmi olarak duyuruldu

Oppo, futbolu kullanarak, akıllı telefon satışlarını arttırmayı planlıyor.

Akıllı telefon pazarının bu sene en çok dikkat çeken akıllı telefon üreticilerinden birisi de Oppo oldu. Firma bu sene ilk çeyrekte oldukça başarılı satış rakamlarına imza atarken, Xiaomi ve Lenovo gibi Çin'in dev firmalarını geride bırakarak, global pazarda dördüncü en büyük akıllı telefon üreticisi olmasını bilmişti.

Oppo'nun bu başarısının altında yatan en büyük sebep ise Oppo R9 ve Oppo R9 Plus adındaki yeni akıllı telefon modelleri oldu. bu cihazlar ile Oppo, Çin'de offline satışlarda lider olmasını da başardı.

Oppo R9 akıllı telefon global pazarda diğer ülkelere ise Oppo F1 Plus adı ile sunulurken, bir süredir hakkında bilgiler gelen yeni versiyon Oppo F1 Plus FC Barcelona Edition resmileşti. Adından da anlaşılacağı üzere Barcelona Futbol Kulübü'ne özel olarak tasarlanmış olan cihaz Barselona FC taraftarlarına hitap ediyor.

Oppo F1 Plus FC Barcelona Edition cihazın arkasın mavi renkte geliyor ve ayrıca kırmızı çizgiler de dikkat çekerken, 18K altın kaplanma kulüp logosu oldukça başarılı.

Cihaz sadece bunlarla da sınırlı kalmazken, akıllı telefon ile gelen koruyucu kılıfın içerisinde Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez, Ivan Rakitić ve Andrés Iniesta'nın imzalarına yer verilmiş.

Teknik özellik açısından baktığımızda, Oppo F1 Plus FC Barcelona Edition, 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, MediaTek Helio X10 yonga seti, 4GB sistem belleği, 13MP arka kamera, 16MP ön kamera gibi özellikler içeriyor.

Whatsapp