Avrupa'da OnePlus 5T Stokları Tükenmeye Başladı

OnePlus 5T'nin stokları geçtiğimiz haftalarda ABD'de tükenmeye başlamıştı. Şimdi ise OnePlus 5T stokları İngiltere ve Avrupa'nın geri kalanında tükendi.

OnePlus firmasının piyasada yer alan en yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 5T'nin stokları an itibariyle İngiltere ve Avrupa'nın geri kalanında tükenmiş durumda. Geçtiğimiz haftalarda cihazın stokları ilk olarak ABD'de tükenmişti. Şuan resmi OnePlus sitesi üzerinden OnePlus 5T satın alamıyorsunuz. Almak istediğiniz zaman karşınıza aşağıdaki gibi bir uyarı geliyor ve cihazı başka perakendeciler üzerinden almanız öneriliyor.

OnePlus firmasından gelen bilgilere göre OnePlus 5T, firmanın en çok satan akıllı telefonlarından biri oldu. Stokları tükenen cihazın yeniden üretilmeyeceği düşünülüyor. Çünkü yakın bir tarihte firmanın yeni amiral gemisi OnePlus 6'nın tanıtılması bekleniyor.

OnePlus CEO'su Pete Lau, telefonları her zaman iletişim kurması ve sürekli iyileştirmesi için OP topluluğuna yaptığı basın bildirisinde kullanıcılara teşekkür etti. Kısa süre içerisinde büyük satış adetlerine ulaşan OnePlus firması görünüyor ki yeni OnePlus 6 modeli ile bu satışları daha da arttıracak.

OnePlus 6'da Snapdragon 845 işlemci, 6 / 8 GB RAM ve 64 / 128 GB dahili depolama alanı bulunacak. Ayrıca Oppo R15 modeli ile benzer bir çentikli tasarıma sahip olması beklenen cihazda Android 8.1 Oreo üzerinde çalışan en yeni OxygenOS arayüzü bulunacak.

OnePlus 5T şuanda ülkemizde ithalatçı firma garantisi altında satılıyor. Stok olarak ülkemizde herhangi bir sorun yaşanmazken ilerleyen zamanlarda stokların ülkemizde de tükeneceğini söyleyebiliriz.

Whatsapp