Avengers Temalı OnePlus 6, Nisan Ayı Sonunda Tanıtılabilir

OnePlus'ın Marvel Studios ortaklığında geliştirdiği özel seri bir akıllı telefonu Nisan ayı sonunda resmi olarak tanıtacağı iddia ediliyor.

OnePlus 5T'nin Star Wars modelinin geçen yıl elde ettiği başarısının ardından, bir başka sınırlı sayıda özel sürüm OnePlus akıllı telefonun bu ay içinde piyasaya sunulması bekleniyor. Aşağıda,izleyebileceğiniz tanıtım fragmanına inanacak olursak, OnePlus, yeni bir Avengers temalı akıllı telefonun lansmanı için Marvel Studios'la birlikte çalışmış olabilir. 

OnePlus'un, bu ortaklık için eski amiral gemi akıllı telefonlarından birini yeniden adlandırması mantıklı olmaz, bu da yeni bir Avengers temalı OnePlus 6'nın tanıtılmasının mümkün olduğu anlamına geliyor. Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) filminin 27 Nisan'da gösterime girmesi planlandığı için, telefonun bu zaman diliminde ortaya çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyoruz. 

Teknik özellikler gelince, akıllı telefonun normal OnePlus 6 modeli ile aynı özelliklere sahip olması normal olacak, ancak bazı ekstra Avengers temalı içeriğe sahip olabilir. Fiyat olarak da normal OnePlus 6 modelinde çok da pahalı olmaması bekleniyor ancak şu için kesin bir şey söylemek mümkün değil. 

https://www.youtube.com/watch?v=w09iZcSPHUo

Sonuç olarak, Marvel evreninin hayranıysanız ve OnePlus 6'yı satın almak istiyorsanız, normal modelin ön siparişi yerine bu özel seriyi satın almak isteyebilirsiniz. Ancak, Avengers temalı OnePlus 6 sadece önemli pazarlarda ve sınırlı miktarlarda satışa sunulacaktır. . 

Whatsapp