Asus'un yeni Zenfone 3 akıllısı AnTuTu sonuçlarında ortaya çıktı

Asus yakında Zenfone 3 ailesini gün yüzüne çıkartacak

Tayvan'ın önemli donanım üreticilerinden birisi olan Asus, sunduğu cihazlarla adından söz ettiriyor ve geçtiğimiz sene özellikle de akıllı telefon pazarında sunduğu modellerle dikkatleri üzerine çekmişti.

Geçtiğimiz sene Ocak ayında CES 2015'de sahne alan Asus, yeni Zenfone 3 modellerini duyurdu ve bu akıllı telefonla arasında 4GB sistem belleği içeren ilk akıllı telefon modeli olarak da gelen Zenfone 2 versiyonu bulunmaktaydı.

Bu sene Zenfone 3 modellerinin, yine CES 2016'da duyurulması beklenirken, firma bu yönde beklentileri boşa çıkarmış ve şu ana kadar da bu yeni cihazlarını tanıtmamıştı. Firmadan gelen bilgilere göre yeni Zenfone 3 ailesi, 30 Mayıs tarihinde Computex içerisinde düzenlenecek bir etkinlikle resmi olarak duyurulacak.

Asus'dan yeni cihazları için teaser video da gelirken, 3 farklı Zenfone 3 modelinin geleceğini belirtelim. Bunlardan bir tanesi Zenfone 3 olacak ve diğer cihazlar da Zenfone 3 Deluxe ve Zenfone 3 Max isimleri ile gelecek. Ayrıca gelecek ay içerisinde de yeni cihazların mağazalarda yerini alacağı firmanın CEO'su tarafından doğrulandı.

Asus Zenfone 3 akıllı telefon duyuru öncesinde detaylanmaya devam ederken, şimdi de bu cihaz AnTuTu sonuçlarında ortaya çıktı. AnTuTu'dan gelen bilgilere göre akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacak. Ayrıca yonga seti se dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 olacak.

4B sistem belleği akıllı telefonda yer alırken, Asus Zenfone 3, 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak. 23MP arka kamera ve 8MP ön kamera cihazda konumladırılırken, işletim sisteminin ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olacağı belirtilmekte.

https://www.youtube.com/watch?v=pGxuSHX0hlk

Whatsapp