Asus'un yeni tableti ZenPad 3S gelecek ay resmi olarak tanıtılacak

Asus'dan gelecek ay yeni bir tablet duyurusu geliyor...

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden olan Asus, donanım segmentinde sunduğu cihazlarla büyük başarı kazanırken, son dönemde akıllı telefon ve tablet modelleri ile adından söz ettiriyor. Kısa süre önce Tayvan merkezli firmanın yeni Zenfone 3 ailesi gün yüzüne çıkmış ve yeni cihazları Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe ve Zenfone 3 Ultra adı ile gelmişti.

Firma şimdi de yeni bir tablet duyurusu hazırlıkları içerisinde. Gelen bilgilere göre Asus, anavatanı Tayvan'da 12 Temmuz tarihinde düzenleyeceği etkinlikle, yeni tablet modelini resmi olarak duyuracak. Bu yeni tabletin Asus ZenPad 3S adı ile geleceği kaydedilmekte.

Asus'un bu yeni tableti hakkında donanım yönünden çok fazla bilgi bulunmazken, Asus ZenPad 3S'in 9.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geleceğinin kesin olduğunu söyleyebiliriz.

Ekran büyüklüğü belli olsa da henüz çözünürlüğün ne olduğu konusunda ise bilgi bulunmuyor. Cihaz 2560 x 1536 ya da 2160 x 1440 piksel çözünürlüğünde ekran ile sunulabilir.

Yeni Asus ZenPad 3S tabletin altı çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alacağı ifade ediliyor. 4GB sistem belleği ve 5.9000mAh batarya ile sunulacak olan tablet ayrıca Qualcomm Quick Charge 3.0 desteğine de sahip olacak.

Sadece 5.32mm kalınlığa sahip çerçeve yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Asus ZenPad 3S tabletin henüz sunulacağı tarihe ya da fiyatına dair bilgi ise bulunmamakta.

Whatsapp