Asus ZenWatch 3 akıllı saat ABD'de satışta

Asus, yeni akıllı saati ZenWatch 3'ü önemli pazarlardan olan ABD'de satışa çıkardı.

Akıllı saat pazarında bir çok büyük teknoloji devi özellikle de akıllı telefon üreticileri faaliyet gösterirken, Tayvan kökenli Asus da bu firmalardan birisi. Şu ana kadar bir çok farklı akıllı sat modelleri sunan firma, son olarak Asus Zenwatch 3 adındaki yeni bir akıllı saat modelini gün yüzüne çıkarmıştı.

Eylül ayı başında Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen IFA 2016 etkinliğinde gün yüzüne çıkan Asus ZenWatch 3 akıllı saat, dünyanın en önemli pazarlarından birisi olan Amerika Birleşik Devletleri pazarında satışa sunuldu.

Sadece koyu kahverengi deri kayış ile ZenWatch 3 akıllı saat, Asus üzerinden satışa çıkarken, ayrıca perakende satıcı B&H üzerinden listelenmiş durumda. Ancak B&H, cihazı Kasım ortasında kargolayacağını belirtiyor.

Asus'un bu yeni akıllı saat modeli olan ZenWatch 3, 1.39" büyüklüğünde dokunmatik AMOLED ekran içerirken, cihazın ekran çözünürlüğü de 400x400 piksel olarak belirlenmiş. Ayrıca bu akıllı saat, IP67 sertifikasına sahip ve hem suya hem de toza karşı dayanıklı yapı içeriyor. 

512MB sistem belleği yeni Asus ZenWatch 3 akıllı saatte yer alırken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 4GB olmakta. Bu akıllı saat ayrıca Qualcomm'un özellikle giyilebilir cihazlar için tasarladığı yeni Snapdragon Wear 400 yonga seti ile de pazara sunulan ilk cihazlardan oldu. Asus'un HyperCharge adındaki hızlı şarj teknoloji, akıllı saatin 340mAh bataryasının %60'lık kısmını sadece 15 dakika da dolduruyor.

Whatsapp