Asus ZenFone Pegasus 4A Çift Kamera Akıllı Telefonun Görüntüleri, Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı

Asus'un yeni çift kameralı akıllı telefonu olması beklenen ZenFone Pegasus 4A'ya ait görüntüler, özellikler ve fiyat detayları ortaya çıktı.

Yeni Asus Zenfone 4 serisinin ilk üyesine ait bir akıllı telefonun basın görseli, tahmin edilen teknik özellikleri ve fiyatı hakkında ilk bilgiler internete sızdırıldı. Ancak bu bilgilerin %100 doğru olduğunu söyleyemeyiz. Özellikle görüntüdeki çift arka kamera modülü düzenlenmiş gibi görünüyor. Bununla birlikte, akıllı telefonun tasarımı hiç heyecan verici olmasa da görüntülerin diğerleri oldukça gerçekçi görünüyor. 

Galaxy S8, LG G6 ve Essential Phone gibi bu yıl piyasaya çıkan sıradışı telefonların ardından Çin ve Tayvan üreticilerinin, iPhone'un göz alıcı bir tasarımına misilleme yaptığı söylentilerini beraberinde getirmişti. Belki bazı insanlar için tasarım ve görünüş  o kadar önemli değildir ve ayrıca Asus Pegasus çok da kötü görünmüyor, sadece sıkıcı.

Sızdırılan teknik özellikler listesi bu akıllı telefonun orta seviye bir cihaz olduğunu ve fiyat hedefini tutturabilmek için tasarım anlamında da bir miktar tasarruf yapması gerektiği belirtiliyor. Bu nedenle etkileyici bir tasarımla fiyatı artırmaya gerek görülmedi. Bunun yanında emsal modellerde 1080p çözünürlükte ekrana yer verilirken, Asus Zenfone Pegasus 4A'da 720p çözünürlükte bir ekran kullanılması da dikkat çekiyor.

Ayrıca cihazda en uygun fiyatlı dört çekirdekli işlemciye sahip MediaTek MT6737V yonga seti, 3GB RAM, 32GB dahili depolama alanı, 13MP / 8MP çift arka kamera ünitesi ve 5MP ön kamera, 4.100 mAh batarya ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi cihazın dikkat çeken diğer teknik özellikleri arasında yer alıyor. 

Yeni Asus Pegasus Zenfone 4A'nın fiyatı ise bu özelliklere sahip bir akıllı telefon için çok rekabetçi demenin mümkün olmayacağı 1.599 Yuan yani yaklaşık olarak 265$ civarında olacak. 

Whatsapp