Asus ZenFone Max Pro M1 Türkiye fiyatı açıklandı

Tayvan merkezli Asus firması tarafından geliştirilen ZenFone Max Pro M1 isimli cihazın Türkiye fiyat etiketi resmi olarak açıklandı.

Tayvan merkezli akıllı cep telefonu üreticisi ASUS son günlerde ciddi bir atağa geçerek yeni akıllı cep telefonu modellerini ardı ardına tanıttı. Her segment için farklı farklı modellerin tanıtımını gerçekleştiren şirket, karşımıza şimdilerde ise orta segment için geliştirdiği yeni akıllı cep telefonu modeli ZenFone Max Pro M1 ile birlikte çıkıyor.

Bu cep telefonu modeli için özel bir etkinlik hazırlayan Asus firması, etkinlik kapsamında ZenFone Max Pro M1 olarak isimlendirdiği modeli ile ZenFone 5z olarak adlandırdığı modelinde tanıtımını gerçekleştirdi. Şık tasarımı ve üstün teknik özellikleriyle birlikte dikkatleri üzerine çekecek olan cihaz, çerçevesi çok kalın olmayan 18:9 ekran formatındaki 6 inç genişliğe sahip 2160 x 1080 piksel çözünürlüklü Super IPS LCD dokunmatik panel üzerinde şekilleniyor.

159 mm x 76 mm x 8.45 mm boyutlarında ve 180 gram ağırlığında olan cihazın kalbinde Qualcomm Snapdragon 636 yonga seti ile 4 GB kapasitesindeki RAM bellek bulunuyor. Cihaz dahili olarak 64 GB kapasitesindeki depolama alanı ve MicroSD kart desteğiyle birlikte gelirken, arka yüzünde 13 MP ve 5 MP olmak üzere çift kamera ön yüzünde ise 8 MP çözünürlüğündeki tek kamera mevcut.

5.000 mAh gibi oldukça büyük olan bir bataryayı içeren Asus ZenFone Max Pro M1, Android 8.1 Oreo işletim sistemi, Micro-USB 2.0, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, 4G LTE, 3.5 mm kulaklık girişi, Parmak izi tarayıcı, yüz tanıma ve FM radyo gibi özellikleri içeriyor.

Ülkemizde Ağustos ayı itibariyle satışlarına başlanılacak olan 4 GB RAM ve 64 GB depolama destekli modelin fiyat etiketi ise 1.799 TL olarak belirlenmiş durumda

Whatsapp