Asus ZenFone Max Pro M1 İçin Android 9 Pie Güncellemesi Çıktı

Asus'un uygun fiyatlı telefonlarından ZenFone Max Pro M1 için bugün itibariyle Android 9 Pie güncellemesi resmi olarak dağıtılmaya başladı.

Tayvanlı teknoloji şirketi Asus, geçen ay ZenFone Max Pro M1 için Android Pie güncellemesini dağıtmaya başlamıştı. Sadece Hindistan bölgesi ile sınırlı olan güncellemenin bugün itibariyle dünya genelinde dağıtıldığını görüyoruz.

Eğer sizde ZenFone Max Pro M1 kullanıyorsanız telefonun ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girebilir ve en güncel sürümü kontrol ederek cihazınıza indirebilirsiniz. 16.2010.1905.053 yazılım sürümü ile gelen güncelleme yaklaşık olarak 1.5 GB civarında bir boyut ile beraber geliyor.

İçerisinde Mayıs 2019 güvenlik yaması ve PUBG mobil oyunu için HD grafik seçeneği gibi özellikleri barındıran Android 9 Pie güncellemesi ayrıca birçok hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesini de içerisinde barındırıyor. Şimdilik OTA üzerinden dağıtılan Max Pro M1 Android 9 güncellemesinin önümüzdeki hafta içerisinde dünyadaki bütün cihazlara ulaşması bekleniyor.

Sahip olduğu donanımın yanı sıra uygun fiyatı ile kısa sürede birçok pazarda adından söz ettirmeyi başaran bu model ülkemizde de resmi olarak satılıyor. Şuanda yaklaşık olarak 1500 TL civarında bir fiyata sahip olan Max Pro M1 halen popülerliğini koruyor.

Whatsapp