Asus ZenFone Max Plus teknik özellikleri ve dahası duyuruldu

Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi Asus, 18:9 ekran oranı ve yüksek kapasiteli bataryası ile dikkatleri üzerine çeken ZenFone Max Plus modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Akıllı telefon sektöründe bir türlü istediği başarıyı yakalamayan ancak Android eko sistemi altında üretimlerine devam eden Tayvan merkezli Asus firması, ZenFone Max Plus isimli yeni cep telefonu modelini tanıttı. 18:9 gövde oranına sahip bir dokunmatik ekran paneli üzerinde şekillenen cihaz, 4130 mAh kapasitesindeki bir bataryadan güç alıyor.

Asus ZenFone Max Plus modelinin en önemli diğer bir özelliği ise hızlı şarj imkanı sunması ve USB Type-C girişini bünyesinde barındırması olarak karşımıza çıkıyor. İlk olarak Rusya pazarında satışlarına başlanılacağı düşünülen cep telefonu 5.7 inç genişliğinde 2160 x 1080 piksel çözünürlüğünde görüntü oluşturabilen bir ekran üzerinde şekilleniyor.

Cihazın kalbini 8 çekirdekli olan MediaTek 6750T işlemci seti oluştururken, bu sete ise kullanıcı tercihine göre 2 GB yada 3 GB kapasitesindeki bir RAM bellek eşlik ediyor. Bunun yanı sıra depolama seçeneği de gene kullanıcı tercihine bırakılırken, kullanıcılar cihazlarınız 16 GB yada 32 GB dahili depolama seçeneğiyle birlikte alabiliyor.

Cihazın arka yüzünde 16 MP ve 8 MP olmak üzere çift kameranın konumlandırıldığı görülürken, ön yüzündeki kamera seçeneği ise 8 MP çözünürlüğünde. Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle birlikte gelen cihaz parmak izi okuyucusu ve MicroSD kart desteğini de içerirken, satış fiyatı hakkında da elimizde bir bilgi bulunmadığını belirtelim.

Whatsapp