Asus ZenFone Max Plus M1 İçin İlk Güncelleme Geldi

Asus tarafından geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız duyurulan ve piyasaya sunulan Asus Zenfone Max Plus M1 modeli için ilk sistem güncellemesi dağıtılmaya başladı.

Asus, CES 2018'de ABD için ZenFone Max Plus M1 adında yeni bir akıllı telefon modelini duyurmuştu. Şimdi ise yeni akıllı telefona 14.02.1801.38 yazılım sürüm numarasına sahip ilk güncelleme gönderilmeye başladı. 

Asus Zenfone Max Plus M1 Güncelleme Değişiklikleri


Kameranın HDR özelliği iyileştirildi

Kameraya filigran özelliği eklendi

Kamera renklerinde iyileştirme yapıldı

Konuşma tanıma özelliği geliştirildi

ZenFone Max Plus M1 modeli giriş orta seviye arasında yer alan donanım özellikleri ve özellikle de uygun fiyat etiketi ile bir çok kullanıcının dikkatini çekmeyi başaran bir akıllı telefon modeli oldu. Yüz tanıyarak kilit açma özelliği dahil bir çok ek özellik ile birlikte gelen cihazın en büyük dezavantajı ise ne yazık ki kutudan Android 7 Nougat işletim sistemi ile beraber çıkıyor olması. 2018'de piyasaya sürülen yeni akıllı telefonlar için artık en az Android 8.0 Oreo işletim sistemini bekliyoruz. Google Android 8.1 Oreo işletim sistemini piyasaya sunmuşken halen yeni cihazların Android 7 Nougat ile beraber geliyor olmasına anlam veremiyoruz. 

ZenFone 3 ve ZenFone 4 gibi ZenFone Max Plus modelinin Android 8.0 Oreo güncellemesi alıp almayacağını şuan için bilmiyoruz. Herhangi bir sızıntı veya rapor olmadığı için bu konu hakkın konuşmak bir hayli zor.

Dağıtılan bu yeni Asus güncellemesi kademeli olarak bütün Max Plus M1 model akıllı telefonlara dağıtılacaktır. Güncellemenin cihazınıza gelmesi bir hafta kadar sürebilir. Eğer OTA üzerinden gelen bildirimi beklemek istemiyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncelleme başlığına giderek güncellemeyi elle kendiniz kontrol edebilirsiniz.

Whatsapp