Asus ZenFone Live L1 tüm detayları ile tanıtıldı

Asus firması gerçekleştirdiği lansman ile birlikte ilk Android Go işletim sistemli cep telefonu ZenFone Live L1'in duyurusunu gerçekleştirdi.

Tayvan merkezli akıllı cep telefonu üretiminin önemli ismi olarak karşımıza çıkan Asus firması, son dönemlerin popüler segmenti olan Android Go platformuna katıldığını duyurdu. Platform altında tanıtılan ilk model olarak karşımıza çıkan Asus Zenfone Live L1 modeli, beklenene göre çok daha kaba bir şekilde dizayn edilmiş diyebiliriz.

Cihaz 5.5 inç genişliğindeki HD+ çözünürlüklü 1440 x 720 piksel çözünürlüğüne sahip 18:9 en boy oranına sahip bir dokunmatik ekran üzerinde şekillenirken, cihazın arkasında 13 MP çözünürlüğündeki LED flaş destekli bir kameraya yer verilmiş. Ön yüzünde ise öz çekimler için bir kamera sensörü bulunduran cihazın bu kamerası 5 MP çözünürlüğündeyken, cihazda birde yüz kilidi açma özelliği bulunuyor.

Asus Zenfone Live L1 isimli modelin kalbini 1.4 GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 425 işlemcisi ile kullanıcı tercihine göre 1 GB yada 2 GB kapasitesindeki RAM bellek oluşturuyor. Cihazlardan 1 GB kapasiteli RAM belleği içeren model Android Go işletim sistemiyle birlikte gelirken, 2 GB kapasitesindeki RAM belleği içeren model ise Android 8.1 Oreo işletim sistemi şekillendiriyor.

Son olarak çift SIM kart desteğini de bünyesinde barındıran cihazın dahili hafızasının MicroSD kart yuvası ile 2 TB'a kadar arttılabileceğini ve enerjisinin tümünü 3.000 mAh kapasitesindeki bataryadan sağlayacağını belirtelim.

Whatsapp