Asus Zenfone Ares Snapdragon 821 İşlemci ve 8 GB RAM İle Tanıtıldı

Tayvanlı Asus sessiz bir şekilde memleketinde yeni akıllı telefonu Zenfone Ares'i Snapdragon 821 işlemci ve 8 GB RAM ile birlikte duyurdu.

Asus sessiz sedasız bir şekilde sadece basın bildirisi yayınlayarak yeni bir akıllı telefonunu kendi vatanı Tayvan'da duyurdu. Bu yeni telefon geçen sene piyasaya sürülen ZenFone AR ile neredeyse aynı özelliklere sahip AR (Artırılmış Gerçeklik) ve VR (Sanal Gerçeklik) üzerine odaklanan bir akıllı telefon modeli olarak karşımıza çıkıyor.

Zenfone Ares, 16: 9 en boy oranına ve 1440 x 2560 piksel QHD çözünürlüğe sahip 5,7 inç boyutunda Süper AMOLED bir ekran paneli ile birlikte geliyor. Ekranda ayrıca daha iyi görüntü sunabilmesi ve daha dayanıklı olması için Tru2life teknolojisi kullanılmış.

Asus Zenfone Ares içerisinde Snapdragon 821 işlemci, 8 GB RAM ve 128 GB UFS 2.0 genişletilebilir dahili depolama alanının yanı sıra Google'ın ARCore desteği de bulunuyor. Kamera tarafında PixelMaster 3.0 adı verilen teknolojiye sahip olan 23 MP çözünürlüğünde bir sensör bulunuyor. Bu kamerada üç boyutlu efektler için hareket izleme ve derinlik algılama yeteneğine sahip olan çeşitli teknolojiler bulunuyor. Telefonun ön tarafında ise 8 MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor.

İlginç bir şekilde telefon Android 7 Nougat işletim sistemi ile geliyor. Diğer taraftan Quick Charge 3.0 desteğinin yanı sıra 3300 mAh pil bulunan telefonda ayrıca multimedya deneyimini zenginleştirmek için SonicMaster 3.0 Hi-Res Audio 384 kHz ses desteği ve 7.1 surround DTS kulaklık desteğine sahip. ZenFone Ares şu an için  sadece Tayvan ile sınırlı bir model olarak duyuruldu. Kendi memleketinde 333 $ başlangıç ​​fiyatı ile satın alınabilen cihazın diğer ülkelerde satışa çıkıp çıkmayacağı şuan için bilinmiyor.

Whatsapp