Asus Zenfone 6, 16 Mayıs'ta Resmi Olarak Duyurulacak

Asus, yeni amiral gemisi Zenfone 6'nın tanıtım tarihini 16 Mayıs olarak açıkladı.

İki gün önce, MWC 2019'daki bazı basın mensupları, Zenfone 6'nın 14 Mayıs tarihinde duyurulacağını gösteren bazı  bilgilere ulaştıklarını açıklamıştı. Tayvan merkezli üretici, bugün bazı yanlış anlamalarına önüne geçmek twitter üzerinden başka bir tarihi inşaat eden bir video yayınladı. Buna göre, Asus Zenfone 6, 16 Mayıs tarihinde resmi olarak duyurulacak. 

Videoda, önceki beş nesil Zenfone amiral gemisini Zenfone 5'e kadar gösteriyor. Asus'un göre "devrim niteliğinde bir cihaz geliyor ve eski Zenfone 6 ile karıştırılmaması gereken yeni Zenfone 6," sıradan olan cihazlara meydan okumak için" geliyor. 

Asus'un tanıtım videosu ile ne demek istediğini tahmin etmeye çalışırsak; resimde görülen akıllı telefonun üst tarafında, bir sahne ışığı olduğu göz önüne alındığında, cihazın geleneksel olmayan bir form faktörüne sahip bir telefon olduğunu düşünüyoruz. Asus Zenfone 6, muhtemelen sürgülü veya pop-up selfie kamera mekanizmasına sahip olacak.

Yeni amiral gemisinin tanıtımına yaklaşık olarak üç ay gibi bir zaman kaldı, bu nedenle İspanya'nın Valencia kentinde gerçekleşmesi planlanan resmi etkinlikten önce daha fazla sızıntı ile telefonun detaylarının ortaya çıkacağını umuyoruz.

Whatsapp