Asus Zenfone 5Z İçin Netflix ve Youtube Güncellemesi Yayınlandı

Asus'un en güçlü amiral gemisi cihazı olan Zenfone 5Z için Netflix ve Youtube güncellemesi yayınlandı. Her iki uygulamada cihazla uyumlu hale getirildi.

Asus'un geçtiğimiz aylarda Snapdragon 845 işlemci ile duyurduğu ZenFone 5Z, 2018'in en heyecan verici cihazlarından biri olmayı başarmıştı. Kullanıcılara aynı donanımı neredeyse yarı fiyatına sunan şirket güncelleme konusunda da elini çabuk tutarak Zenfone 5Z için en yeni güncellemeleri hızlı bir şekilde sunuyordu.

Zenfone 5Z, DRM L1 desteğiyle geldiği için Netflix veya Amazon Prime'dan üzerinden HD veya Full HD çözünürlükte içerik oynatamıyordu. Bu sorun sebebiyle şirket gerekli görüşmeleri yaparak ve lisansları alarak cihazına yeni bir güncelleme yayınlamaya başladı. Yayınlanan 80.30.96.221 yazılım sürümüne sahip en yeni güncelleme cihazın Netflix içerikleri ile tam şekilde uyumlu olmasını sağlıyor.

Netflix için tam uyumluluk sağlayan bu güncelleme diğer taraftan YouTube uygulamasında meydana gelen çentik sorunu ve kısayol widget sorunlarını da gideriyor. Kameranın yapay zeka desteğini de geliştiren yeni sistem güncellemesi ayrıca Ekim 2018 Android güvenlik yamasını da cihazınıza ekliyor. Eğer sizde Zenfone 5Z kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden güncellemeleri kontrol edin ve bu güncellemeyi mutlaka cihazınıza yükleyin.

Bunun bir OTA güncellemesi olduğunu unutmayın. Tüm ülkelerde Zenfone 5Z güncellemesinin aktif hale gelmesi birkaç haftayı bulabilir. Güncellemeyi cihazınıza yüklemeden önce WiFi bağlantısı kullandığınızdan emin olun. Ayrıca telefonda en az %50 civarında şarj olmasına dikkat edin.

Whatsapp