Asus Zenfone 5Z Android 10 Üzerinde ZenUI 6 Güncellemesini Almaya Başladı

Asus'un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Zenfone 5Z amiral gemisi telefonu bugün itibariyle Android 10 beta güncellemesini ZenUI 6 arayüzüyle beraber almaya başladı.

Teknoloji devi Asus bildiğiniz üzere akıllı telefon pazarında da rakipleri karşısında ciddi telefonlar ile yer alan bir marka olarak dikkat çekiyor. Android güncellemeleri söz konusu olduğunda sıkça gündeme gelen şirket geçtiğimiz aylarda Zenfone 4 için uzun zamandır beklenen Android 9 Pie güncellemesini iptal ederek kullanıcılarını üzmüştü.

Sonrasında Google ile işbirliğine giderek Zenfone 6 ve Zenone 5Z modellerine Android 10 beta güncellemesini sunan şirket kullanıcılarının gönlünü almayı başarmıştı. Ülkemizde resmi garantili olarak satışa sunulan Zenfone 5Z modeline sahipseniz ve beta programında yer alıyorsanız sizde en güncel sürümü indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Zenfone 5Z Android 10 güncellemesi ile beraber yeni ZenUI 6 arayüzüne sahip olacaksınız. Karanlık mod, yeni yapay zeka özellikleri, yeni kaydırma hareketleri, yenilenen bildirim paneli ve genel hata düzeltmelerinin yanı sıra performans artışı ile daha iyi bir deneyim yaşayacağınız bu güncellemeyi mutlaka yüklemenizi öneriyoruz. 

ZenUI 6 Android 10 Beta Bilinen Hataları


  • Bazı temalarda yaşanan sorunlar
  • Ayarlar> Uygulamalar ve Program Bildirimleri> Uygulama Tercihlerini Sıfırla seçeneğine tıklanırsa telefon yeniden başlıyor
  • Sistem dilini değiştirdikten sonra Asus ana ekran uygulaması çökebiliyor
  • Hafıza kartı dosya aktarım hızı yavaşlığı
  • Genel sistem hataları
Whatsapp