Asus Zenfone 5 ve Zenfone Max Pro İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

Ülkemizde resmi olarak satışta olan Zenfone 5 ve Zenfone Max Pro modelleri için yeni sistem güncellemeleri yayınlandı.

Tayvanlı teknoloji şirketi Asus'un güncel cihazlarından ZenFone 5 ve ZenFone Max Pro M1 için yeni sistem güncellemesi yayınlandı. Şirket güncellemeleri OTA üzerinden bütün kullanıcılara dağıtmaya başladı. Dileyen kullanıcılar OTA güncellemesini beklemek yerine haberimizin devamında yer alan bağlantıları kullanarak güncellemeleri direkt olarak cihazlarına indirebilirler. 

ZenFone 5 güncellemesi 15.0619.1810.70 yazılım sürümü ile dağıtılırken diğer taraftan ZenFone Max Pro M1 güncellemesi ise 15.2016.1810.334 yazılım sürümü ile beraber dağıtılıyor. İçerisinde Ekim ayı Android güvenlik yaması bulunduran Max Pro M1 güncellemesi ayrıca cihazın pil tüketimi konusunda da iyileştirmeler içeriyor.

Max Pro M1 güncellemesinde ayrıca ekrana çift tıklayarak cihazı uyandırma özelliğinde de iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Zenfone 5 güncellemesinde ise üçüncü parti çağrı uygulamalarında meydana gelen çağrı hatasının düzeltildiği belirtiliyor. Eğer sizde Zenfone 5 veya Zenfone Max Pro M1 modellerinden herhangi birini kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemelerine girebilir ve yeni güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.

Bunların OTA güncellemeleri olduğunu hatırlatmamız gerekiyor. Kademeli olarak dağıtılan güncellemenin ülkemizde ne zaman dağıtılacağını bilemiyoruz. Eğer OTA üzerinden güncellemenin gelmesini beklemek istemiyorsanız ZenFone 5 için BURAYA ve ZenFone Max Pro M1 için BURAYA tıklayarak güncelleme dosyasını indirebilir ve cihazınıza atarak güncellemeyi yapabilirsiniz.

Whatsapp