Asus ZenFone 5 Max'ın çizim görselleri yayınlandı

Asus tarafından geliştirilmekte olduğu öne sürülen ZenFone 5 Max isimli cihaza ait teknik detaylardan sonra çizim görselleri de kamuoyuna sızdırıldı.

Akıllı telefon üretiminin Tayvan merkezli ismi olarak karşımıza çıkan Asus firması, MWC 2018 etkinliği kapsamında tanıtımını gerçekleştirdiği akıllı cep telefonu modelleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. ZenFone 5 serisi altında üç farklı modelin tanıtımını gerçekleştiren firma, ZenFone 5 Max isimli akıllı cep telefonunu tanıtmamış ve bu telefonun ne zaman tanıtılacağı merak edilmeye başlanılmıştı.

Asus ZenFone 5 Max isimli cep telefonun teknik özellikleri dün itibariyle Geekbench testinde ortaya çıkarken, cihazın 5.7 inç genişliğinde Full HD+ çözünürlüklü 18:9 en boy oranına sahip ekran üzerinde şekillenip yazılım cephesinde ise Android 8.0 Oreo'nun desteğini ardına alacağı açıklanmıştı.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti ile 4 GB kapasitesindeki RAM bellekten alacağı belirtilen cihazın, 3.5 mm kulaklık girişi ile USB-C bağlantı noktasını içereceği belirtiliyor. 3.300 mAh kapasitesinde güç depolayabilen batarya ile birlikte gelecek olan cihazın, GPU tarafından Adreno 509 yonga setinden gücünü alacağı belirtiliyor.

Asus ZenFone Max olarak isimlendirileceği düşünülen bu cihazın fiyat etiketinin 480 euro olacağı belirtilirken, tanıtımının en geç Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilebileceği belirtiliyor.

Whatsapp