Asus ZenFone 4 Yeni Güncelleme Almaya Başladı

Asus piyasaya yeni sürdüğü amiral gemisi modellerinden ZenFone 4 için kamera ve WiFi bağlantısını iyileştiren yeni bir güncelleme yayınlamaya başladı.

Geçen ay Asus ZenFone modellerine gelen son güncelleme, düşük ışık HDR özelliğini getirdi ve cihazla ilgili birçok hata düzeltmesini de beraberinde getirmişti. Asus şimdi Asus ZenFone 4 modeli için WiFi bağlantısı ve kamera kaliteli konusunda önemli iyileştirmeler içeren yeni bir güncelleme göndermeye başladı.

Yeni güncelleme 4.1060.1708.70 sürüm numarasıyla geliyor ve Asus ZenFone 4 serisinden model numarası ZE554KL olan cihaz için geliyor. Yeni ZenFone 4 güncellemesi WiFi bağlantısı noktasında iyileştirmeler getirirken kamera ile çekilen görüntülerin görüntü kalitesinde de önemli iyileştirmeleri içeriyor.

OTA güncellemesi olduğu için, cihazınıza ulaşması yaklaşık bir hafta sürebilir. Güncelleme cihazınıza geldiğinde bir bildirim alacaksınız. İsterseniz cihazınızın menüsünden Ayarlar - Hakkında - Yazılım bölümüne giderek güncellemeyi elle kendiniz kontrol edebilirsiniz.

Güncellemeyi yüklerken cihazınızda en az % 50 pil olduğundan emin olun. Ayrıca, ekstra veri ücretlerinden kaçınmak için güncellemeyi WiFi bağlantısı üzerinden indirmelisiniz. Aksi halde dosya boyutu yüksek olan güncellemeleri mobil veri ile indirirseniz eğer internet paketinizde yeterli hakkınız yoksa aşım ücreti faturanıza yansıtılır.

Bu arada Asus, ZenFone 4 serisi ve ZenFone 3 serisindeki tüm cihazların en son çıkan mobil işletim sistemi Android 8.0 Oreo güncellemesini alacaklarını doğruladı. Kısa süre önce piyasaya sürülen ZenFone 4'ün 2018 yılının ilk çeyreğinde Android 8.0 Oreo güncellemesini alması beklenirken, geçen yılın amiral gemisi serisi ZenFone 3 modelleri ise yılın ikinci çeyreğinde Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak.

Whatsapp