Asus Zenfone 4 Pro Özellikleri GFXBench'de Görüldü: Snapdragon 835, 6GB RAM

Asus'un amiral gemisi akıllı telefonu Zenfone 4 Pro özellikleri, GFXBench üzerinde ortaya çıktı. ZenFone 4 Pro, 6GB RAM ve Snapdragon 835 yonga setinden güç alacak.

Asus'un online mağazasında yeni çıkacak Zenfone 4 modelleri ortaya çıkmıştı. Ancak burada görünmeyen tek Zenfone 4 modeli Zenfone 4 Pro olmuştu. Ancak Zenfone 4 Pro da GFXBench sayesinde tüm özellikleri ile ortaya çıktı. Baz versiyon Zenfone 4 modeli Snapdragon 630 yonga seti ile 500€ civarında bir fiyata sahip olacağı iddia edilirken, ZenFone 4 Pro'nun bu özelliklerle nasıl bir fiyatla geleceği de merak konusu. 

Başlangıçta olarak Zenfone 4 Pro Snapdragon 835 yonga setine sahip olacak. Adreno 540 GPU 5.5 inçlik ekranın 1080p çözünürlüğünde gerçekten uçacak diyebiliriz. 6GB RAM, daha üst seviye oyunlarda daha iyi performans verirken, 64GB dahili depolama alanı ise değişmiyor. 

ZenFone 4 Pro'nun arka tarafında 12MP fotoğraf çeken bir çift kamera olacak. Daha önce ortaya çıkan bir sızıntıda, 2x optik yakınlaştırma olacağı iddia ediliyordu, bu nedenle, baz modele kıyasla yükseltilmiş bir kamera modülü Zenfone 4 Pro'da yer alabilir. GFXBench'ten gelen verilere göre 2160p video çekebilecek 8MP ön kamera ise oldukça etkileyici olacak gibi görünüyor. 

Normal ZenFone 4'ün aksine Zenfone 4 Pro modeli tek sim kart desteğine sahip olacak gibi görünüyor ancak sim kart tepsisi görülmediği için microSD kart desteğinin olup olmadığını bilmiyoruz. Ayrıca cihaz Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ve ZenUI arayüzü altında çalışıyor ve bu hafta resmi olarak duyurulacak. 

Asus ZenFone 4 Pro iddialara göre 650$ fiyata satışa sunulacak. ZenFone 4'ün ise Asus online mağazasında ortaya çıkan bilgilere göre 400$ / 500€ fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Tayvan pazarına yönelik fiyatlara göre Zenfone 4 Pro modeli diğer modellere göre %70 daha pahalı olacak. Bu nedenle Asus ZenFone 4 Pro'nun uygun bir fiyat etiketine sahip olmasını beklemeyin. 

Whatsapp