Asus Zenfone 4 Pro İtalya'da

Asus'un yakın bir zamanda resmiyete kavuşturacağı Asus Zenfone 4 Pro, İtalya'da ortaya çıktı. İşte o Zenfone 4 Pro görüntüleri.

Tayvanlı üretici Asus, altı yeni Zenfone 4 akıllı telefonun 2017 yılının ikinci yarısında piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. Asus Zenfone 4 Max, Temmuz ayının başında resmen satışa sunuldu ve ilk oldu. Şimdi, İtalya'dan gelen bir sızıntı sayesinde Zenfone 4 Pro da ortaya çıktı.

Pro versiyon akıllı telefonunun tüm Zenfone 4 serisinin amiral gemisi olması bekleniyor ve bu görev için doğru özellikleri var gibi görünüyor. Cihaz 6GB RAM ile desteklenen Snapdragon 835 yonga seti ile birlikte geliyor. Zenfone 4 Pro'nun 5.7 inç AMOLED ekranı ise Quad HD çözünürlüğe sahip. 

Bir tanesi 2x optik yakınlaştırma yeteneğine sahip telefoto lens olan çift kamera ünitesi telefonun arkasında dikkat çekiyor. Telefonun işletim sistemi Android Nougat 7.1.1 ve Zenfone 4 Pro büyük olasılıkla en son ZenUI kullanıcı arayüzüne sahip olacak. Zenfone 4 Pro resimleri, üzerinde koruyucu kılıfı ile birlikte çekilmiş. O yüzden, bu görüntüler üzerinden tasarım hakkında yorum yapmak çok zor. 

Asus'un en yeni amiral gemisi olması beklenen ZenFone 4 Pro'nun resmi olarak piyasaya ne çıkacağı henüz kesinleşmedi, ancak daha önce gelen bilgilere göre 21 Eylül tarihinde bir tanıtım etkinliğine işaret ediliyor.

Whatsapp