Asus Zenfone 4 Pro İçin Yeni Sistem Güncellemesi Geldi

Asus Zenfone 4 Pro için yayınlanan yeni bir güncelleme ile cihazın kamera ve pil performansında çeşitli iyileştirmeler yapıldı.

Asus içerisinde çeşitli geliştirmeler ve hata düzeltmeleri içeren yeni bir ZenFone 4 Pro yazılım güncellemesini bütün Zenfone 4 Pro modellerine kademeli bir şekilde göndermeye başladı. Güncelleme kablosuz bağlantı üzerinden yani OTA üzerinden dağıtılıyor. Asus ZenFone 4 Selfie modeli de geçen ay buna benzer bir güncelleme almıştı.

Eğer sizde ZenFone 4 Pro'ya sahipseniz, güncelleme bildirimini çok yakında alacaksınızdır. Eğer güncellemeyi almadıysanız ayarlar menüsü üzerinden telefon hakkında kısmına girerek yazılım güncellemesini kendiniz kontrol edebilirsiniz. Şirketten gelen bilgiye göre güncellemenin bütün Zenfone 4 Pro modellerine ulaşması yaklaşık bir hafta kadar sürecek. Yeni güncellemenin yazılım sürümü 14.2610.1711.35 olarak belirtilmiş durumda. Unutmadan hatırlatmamız gerekiyor ki güncelleme sadece ZS551KL model numaralı Zenfone 4 Pro modeli için yayınlanmaktadır.

Değişiklik listesine göre, cihazın kamera ve pil performansında önemli iyileştirmeler yapılmış durumda. Game Genie uygulaması için yapılan iyileştirmeler de yine güncelleme değişiklikleri içerisinde yer alıyor. Ayrıca, CHT için VoLTE ve VoWiFi ve Softbank ağları için VoLTE desteği de güncelleme ile cihaza eklenmiş olacak.

Cihazda bazen Bluetooth adı üçüncü taraf uygulamalar tarafından değiştirilebiliyordu. Bu sorunda yeni güncelleme ile beraber düzeltilmiş oldu. Asus şuanda Android 8.0 Oreo güncellemesi için son sürat çalışmaya devam ediyor. Asus tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre, Zenfone 4 serisi Android Oreo güncellemesini bu ay almaya başlayacak.

Whatsapp